Leasing a úvěr
Zpětný leasing
Pojištění

Jsme tu pro Vás již 15 let
Děkujeme za důvěru

608 448 233 info@hk-leasing.cz

GDPR-ochrana osobních údajů

19. 05. 2018

Dnem 25.5.2018 vstupuje v účinnost v EU nová ochrana osobních údajů, ve z kratce GDPR.

Nařízení Evropské Unie o ochraně osobních údajů zavádí princip takzvané zodpovědnosti, který spočívá v povinnosti správců a zpracovatelů údajů bez ohledu na jejich velikost nebo počet zaměstnanců zavést technická, organizační a procesní opatření za účelem prokázání souladu s principy nařízení.

Vzhledem k tomu, že se jedná o velice komplikovaný zákon, jde ve zkratce o aktualizace stávajících pravidel na ochranu osobních údajů přičemž dává lidem větší kontrolu nad tím, jak probíhá shromažďování, ukládání, sdílení a používání jejich osobních údajů. více informací na https://www.uoou.cz/obecne-narizeni-eu/ds-3938/p1=3938

Našim potencionálním a stávajícím klientům!

Veškeré Vaše zaslané osobní údaje, ekonomické údaje zpracováváme zodpovědně a bezpečně, včetně emailové komunikace a není možné aby tyto informace získala neoprávněná jiná osoba nebo firma, vyjma našich obchodních partnerů, bez kterých bychom vám nemohli nabídnou naše bezkonkurenční služby.

Každý klient již u samotného vyplňování poptávkového formuláře, kalkulace, musí souhlasit se zpracováním osobních údajů dle pravidel GDPR, protože i zde jsou uvedena položkově, jméno, nazev firmy, telefon, email, IP adresa, info dotaz na registr dlužníků atd.

Děkujeme za pochopení

 

 

Důležité novinky

Zde se dočtete co jsme již napsali ze světa leasingu, nových možnostech financování a dalších zajimavých informací o kterých se s Vámi rádi dělíme.

Informací není nikdy dost !